Barion Pixel
, , , , , ,

Aglaonema cutlass

5.394 Ft10.339 Ft

Clear
Az Aglaonema, vagy Rákvirág Kelet-Ázsiából, Thaiföldről, Indonéziából és Malajziából származó növény. Eredeti élőhelyén félárnyékos helyen növekszik a nagy fák leveles lombkoronája alatt. A rákvirág a kezdő növénytartók számára is ideális választás lehet. Egyszerűen gondozható növény, amely a kevesebb odafigyelés mellett is szépen és gyorsan fejlődik. Gondozásodat csodás buja lombjával hálálja meg!

Néhány jótanács, hogy igazán jól érezze magát nálad a rákvirágod:

Az öntözéssel nem kell csínján bánnod: ahhoz, hogy szép nagy leveleket hozzon, sok vízre van szüksége. Két öntözés között mindig ellenőrizd a földjét: ne hagyd, hogy teljesen kiszáradjon. Szereti, ha vízpermettel párásítod a levelét. Ha van rá lehetőséged, helyezd a lakásod világosabb pontjára. De az sem baj, ha sötétebb a szobád, a rákvirágod ott is szépen fog fejlődni. A huzattól próbáld meg megóvni, mert lehullajthatja a leveleit. Nemcsak szép, hanem hasznos is: a NASA által végzett “Clean air study” című tanulmány bizonyítja a rákvirág kiváló légtisztító tulajdonságát. A feng shui szerint a rákvirág a sötét sarkokból képes elvezetni a negatív energiákat.

Webáruházunk számos rákvirág fajtát forgalmaz, azonban nincs minden állandóan készleten. Ha konkrét fajtát keresel, kérlek érdeklődj utána nálunk e-mail-ben.

Dimensions 25 × 25 × 40 cm
Cserép méret

13 cm, 15 cm, 18 cm

Fényigény

Szortfény Kedvelő

Vízigény

Közepes

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.