Barion Pixel
, , , , , ,

Aglaonema maria

5.394 Ft31.844 Ft

Clear
Az Aglaonema, vagy Rákvirág Kelet-Ázsiából, Thaiföldről, Indonéziából és Malajziából származó növény. Eredeti élőhelyén félárnyékos helyen növekszik a nagy fák leveles lombkoronája alatt. A rákvirág a kezdő növénytartók számára is ideális választás lehet. Egyszerűen gondozható növény, amely a kevesebb odafigyelés mellett is szépen és gyorsan fejlődik. Gondozásodat csodás buja lombjával hálálja meg!

Néhány jótanács, hogy igazán jól érezze magát nálad a rákvirágod:

Az öntözéssel nem kell csínján bánnod: ahhoz, hogy szép nagy leveleket hozzon, sok vízre van szüksége. Két öntözés között mindig ellenőrizd a földjét: ne hagyd, hogy teljesen kiszáradjon. Szereti, ha vízpermettel párásítod a levelét. Ha van rá lehetőséged, helyezd a lakásod világosabb pontjára. De az sem baj, ha sötétebb a szobád, a rákvirágod ott is szépen fog fejlődni. A huzattól próbáld meg megóvni, mert lehullajthatja a leveleit. Nemcsak szép, hanem hasznos is: a NASA által végzett “Clean air study” című tanulmány bizonyítja a rákvirág kiváló légtisztító tulajdonságát. A feng shui szerint a rákvirág a sötét sarkokból képes elvezetni a negatív energiákat.

Webáruházunk számos rákvirág fajtát forgalmaz, azonban nincs minden állandóan készleten. Ha konkrét fajtát keresel, kérlek érdeklődj utána nálunk e-mail-ben.

Dimensions 25 × 25 × 40 cm
Cserép méret

12 cm, 13 cm, 14 cm, 15 cm, 24 cm

Fényigény

Szortfény Kedvelő

Vízigény

Közepes

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.