Barion Pixel

Aglaonema ‘Silver moon’ / rákvirág

5.459 Ft12.779 Ft

Aglaonema ‘Silver moon’ / rákvirág

rákvirág –  minden fényviszonyhoz jól alkalmazkodik,  locsolással érdemes megvárni míg kiszárad a földje. Gyorsan növő hajtásaival, kezdőknek is jó választás!

Cikkszám: N/A Kategória:
Aglaonema ‘Silver moon’ / rákvirág
Az Aglaonema, vagy Rákvirág Kelet-Ázsiából, Thaiföldről, Indonéziából és Malajziából származó növény. Eredeti élőhelyén félárnyékos helyen növekszik a nagy fák leveles lombkoronája alatt. A rákvirág a kezdő növénytartók számára is ideális választás lehet. Egyszerűen gondozható növény, amely a kevesebb odafigyelés mellett is szépen és gyorsan fejlődik. Gondozásodat csodás buja lombjával hálálja meg!

Néhány jótanács, hogy igazán jól érezze magát nálad a rákvirágod:

Az öntözéssel nem kell csínján bánnod: ahhoz, hogy szép nagy leveleket hozzon, sok vízre van szüksége. Két öntözés között mindig ellenőrizd a földjét: ne hagyd, hogy teljesen kiszáradjon. Szereti, ha vízpermettel párásítod a levelét. Ha van rá lehetőséged, helyezd a lakásod világosabb pontjára. De az sem baj, ha sötétebb a szobád, a rákvirágod ott is szépen fog fejlődni. A huzattól próbáld meg megóvni, mert lehullajthatja a leveleit. Nemcsak szép, hanem hasznos is: a NASA által végzett “Clean air study” című tanulmány bizonyítja a rákvirág kiváló légtisztító tulajdonságát. A feng shui szerint a rákvirág a sötét sarkokból képes elvezetni a negatív energiákat.

Webáruházunk számos rákvirág fajtát forgalmaz, azonban nincs minden állandóan készleten. Ha konkrét fajtát keresel, kérlek érdeklődj utána nálunk e-mail-ben.

magasság

50, 70

cserép mérete

19, 24

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.