Barion Pixel
, , ,

Croton excellent tölgylevelű kroton

5.175 Ft8.855 Ft

Croton excellent tölgylevelű kroton.

A kroton, másnéven csodacserje méltán rászolgált nevére: ez egy gyönyörű színpompás cserje, mely bordó, zöld, sárga színű bőrszerű leveleivel díszít.

19-22 cm-es cserépben

Clear
A kroton, másnéven csodacserje méltán rászolgált nevére: ez egy gyönyörű színpompás cserje, mely bordó, zöld, sárga színű bőrszerű leveleivel díszít.

Sokan kényes növénynek tartják, több odafigyelést és törődést igényel, azonban csak egy pár dolgot kell tudnod róla, hogy jól érezze magát nálad. Ez egy Ázsia trópusi esőerdeiben őshonos, meleg- és fénykedvelő növény. A lakásod legvilágosabb pontjára helyezd a cserepét. Ha túl sötétnek érzi a helyét, észre fogod venni, mert nem színeződnek be a levelei, mélyárnyékban pedig le is hullanak. Késő tavasztól, nyár végéig nyugodtan tedd ki a kertbe, teraszra vagy erkélyre, így még több csodás levéllel fogja meghálálni a fényt és a meleget (a tűző naptól óvnod kell, védett helyet válassz számára). Vízigényes növény, valamint szereti a párás környezetet: cserepét állítsd kavicságyra, amit állandóan nedvesen tartassz, ezen kívül a leveleit is párásíthatod vízpermettel. A többi szobanövényhez hasonlóan, a krotonnak is kéthetente-havonta általános szobanövénytápot adhatsz.
Fontos tudnod róla, hogy tejnedve mérgező.

Dimensions N/A
Cserép méret

12 cm, 19 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.