Barion Pixel
, , ,

Csíkoslevelű Anyósnyelv

2.939 Ft5.829 Ft

Csíkoslevelű Anyósnyelv

anyósnyelv – minden fényviszonyhoz jól alkalmazkodik, locsolással érdemes megvárni míg teljesen kiszárad a földje. Szereti a laza, vízáteresztő földkeveréket. Mutatós növény, kezdőknek is jó választás!

Csíkoslevelű Anyósnyelv
A Sansevieria, vagy másnéven anyósnyelv, tigrislevél (eng.: snake plant) egy életerős szobanövény, kezdő növénytartók számára a lehető legjobb választás.

Ha szeretsz megfeledkezni a locsolásról, az anyósnyelv a te növényed! Alapvetően azt szereti, ha száraz a földje, így tökéletesen elég számára, ha kéthetetne öntözöd csak. Gyakorlatilag egy dologgal tudod csak kipusztítani: a túlöntözéssel. A kiváló szárazságtűrő képessége mellett még egy csodás tulajdonsága van az anyósnyelvnek: az árnyékos, sötétebb lakásokban is tökéletesen boldogul. Helyezd az anyósnyelvet az előszobába, mert a feng shui szerint elűzi a rossz szándékú embereket.

Ez egy elegáns, mutatós növény, melynek hosszú, lándzsaszerű égbemeredő levelei vannak. Átültetésnél vigyázz a szemedre, mert hegyes végű leveleivel könnyen kiszúrhatja. Többféle változat kapható webáruházunkban: sárga sávos levelűért a Sansevieria laurentii-t keresd, zöld tarka levelűért pedig a Sansevieria zeylanica-t.  Ha szélesebb, ezüstös levelű anyósnyelvet szeretnél, a Sansevieria ‘Moonshine’-t válaszd, ha a hengeres levelűek tetszenek, a Sansevieria cylindrica fajtákat keresd.

Ha hasonló feltételekkel keresel szobanövényt, érdemes megnézned webáruházunkban az agglegénypálmát!

magasság

60, 55, 40

cserép mérete

19, 17, 15, 14

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.