Kertfenntartás​

down

A kertfenntartást minden kertre külön elkészített terv alapján végzi kertész csapatunk, Budapest és környékén ingyenes helyszínfelméréssel. 

Előzetes kertfelmérés során számbavesszük a növények állapotát, korát, a kert nagyságát és kitettségét. Meghallgatjuk Megrendelőink igényeit, kéréseit.

Árajánlatunk tartalmazza a szükséges növényvédő szereket, a tavaszi és őszi tápanyag-utánpótlást, valamint a kertben keletkező hulladék elszállítását.

A kertgondozás részeként elvégezzük az öntözőrendszerek tavaszi beüzemelését és a tél beállta előtti fagyvédelmét.

A gyepfelületeket minden kertben tavasszal és/vagy ősszel gyepszellőztetjük. Megpróbáljuk megakadályozni a fű gyomosodását, a moha terjedését. Gyepszőnyeg telepítését is vállaljuk, ha azonnal kész füvet szeretne. Évek óta foglalkozunk golf green telepítésével és ápolásával.

Nagyobb, kiöregedett, veszélyes fák kivágását gyakorlott kertészek alpintechnikával végzik. A kertgondozás és a növényvédelmi munkák során nagy gondot fordítunk a környezet védelmére, és nem utolsó sorban olyan emberek végzik a kerti munkákat, akiknek a végzettsége kertész. A kert továbbfejlesztéséhez tanácsokat adunk és segítünk elvégezni azokat.