Barion Pixel

Kertfenntartás​

down

Kertfenntartás

Kertápolás, Gyepszellőztetés, Gyepszőnyeg, Öntözőrendszer, Favágás alpintechnikával, Növényvédelem, Fűnyírás

A kertfenntartást minden kertre külön elkészített terv alapján végzi kertész csapatunk, Budapest és környékén ingyenes helyszínfelméréssel, kötelezettség és költségek nélkül.

Árajánlatunk tartalmazza a szükséges növényvédő szereket, a tavaszi és őszi tápanyag-utánpótlást, valamint a kertben keletkező hulladék elszállítását.

Gyepszellőztetés, Gyepszőnyeg, Öntözőrendszer

Telepítés, Ápolás, Rendszeres Gondozás

A kertgondozás részeként elvégezzük az öntözőrendszerek tavaszi beüzemelését és a tél beállta előtti fagyvédelmét.
A gyepfelületeket minden kertben tavasszal és/vagy ősszel gyepszellőztetjük. Megpróbáljuk megakadályozni a fű gyomosodását, a moha terjedését. Gyepszőnyeg telepítését is vállaljuk, ha azonnal kész füvet szeretne. Évek óta foglalkozunk golf green telepítésével és ápolásával.
Előzetes kertfelmérés során számbavesszük a növények állapotát, korát, a kert nagyságát és kitettségét. Meghallgatjuk Megrendelőink igényeit, kéréseit.
Árajánlatunk tartalmazza a szükséges növényvédő szereket, a tavaszi és őszi tápanyag-utánpótlást, valamint a kertben keletkező hulladék elszállítását.

Favágás Alpintechnikával

Nagyobb, kiöregedett, veszélyes fák kivágását gyakorlott kertészek alpintechnikával végzik. A kertgondozás és a növényvédelmi munkák során nagy gondot fordítunk a környezet védelmére, és nem utolsó sorban olyan emberek végzik a kerti munkákat, akiknek a végzettsége kertész. A kert továbbfejlesztéséhez tanácsokat adunk és segítünk elvégezni azokat.

Örömmel várjuk érdeklődését

+36706340836

Telefonon keresztül elérhet minket: Hétfőtől - Péntekig 7:00 -20:00 Hétvégén pihenünk 🙂 

info@furgefuge.hu

Kérdések, ajánlatok, megrendelés esetén írjon nekünk egy emailt, vagy használja az üzeteküldő formot.

Küldjön üzenetet