Barion Pixel
, , , , ,

Nephrolepis exaltata szobapáfrány

5.856 Ft

Nephrolepis exaltata szobapáfrány.

A szobapáfrány egy trópusi, kócos kis szobanövény, mely régóta nagy népszerűségnek örvend. Klasszikus megjelenésű, ősidőkből származó növény, mely sok művészi alkotást megihletett. Érdekesség még, hogy a Feng-Shui szerint jó energiákat biztosít a szobapáfrány, ezért sokan keresik.

12 cm-es cserépben

Nephrolepis exaltata szobapáfrány.
A szobapáfrány egy trópusi, kócos kis szobanövény, mely régóta nagy népszerűségnek örvend. Klasszikus megjelenésű, ősidőkből származó növény, mely sok művészi alkotást megihletett.

Rengeteg féle változata kapható kertészetekben, a különbségek a fajták között a levélzetben mutatkozik meg: vannak fodros, hullámos és egészen sűrűn álló, buja levelű fajták. Hosszú, lecsüngő levélkéivel kifejezetten jól mutat például egy felfüggesztett kaspóban.
Páfrány létére a meleg, párás, nyirkos környezetet szereti, így például fürdőszobába tökéletes választás. Ha szeretnél vinni egy kis élénkzöld színt az otthondba, a szobapáfrány jó döntés!
Nemcsak csinos de nagyon jó méregtelenítő is: A Nasa Clean air study című tanulmánya a szobapáfrány kiváló levegőtisztító hatását írja le.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.