Barion Pixel

Rendszeres növényápolás

A legtöbb iroda, lakás télen túlfűtött, a levegő száraz, nyáron pedig a klímaberendezések működése miatt a szobanövények alapos igénybevételnek vannak kitéve.

A növények nagyon különbözően reagálnak ezekre a körülményekre.

Gyakran a cégeknél senki sem locsolja vagy épp ellenkezőleg, többen is gondozzák a virágokat.

Bárki feladata is a növénygondozás, egészen biztos, hogy ez csak egy mellékes feladat, ami ráhárul, így nem is várható el, hogy eredményes legyen.

virággondozás

Ha megbízást kapunk a rendszeres növényápolásra, sok esetben már azzal, hogy mindig megfelelő vízmennyiséggel és tápanyaggal vannak a növények ellátva, sokat javul majd állapotuk. A virággondozás nekünk a szakmánk, jól ismerjük a növények igényeit, betegségeit és az ápolásukhoz szükséges anyagokat. Tudjuk, hogy melyik növénynek milyen virágföld való, és mitől virágzik az orchidea!

növények átültetése

Fel vagyunk készülve nagyobb irodai növények átültetésére is beltéri körülmények közt. A virágültetéshez a földet, cserepeket beszerezzük, kiszállítjuk. A növénygondozással nem zavarjuk az Önök munkáját, akkor végezzük a virágok ápolását, amikor Ügyfeleink kérik. Virággondozás szolgáltatással Budapesten és környékén bármikor hívhat minket!

növény és kaspó webáruház

Új szobanövények és kaspók beszerzésével is foglalkozunk, webáruházunkban a modern dizájn kaspók és különböző méretű szobanövények közt válogathat. Igény esetén, ingyenesen adott cégre szabott árajánlatot készítünk.

dekorációk készítése

Száraz és élővirágból tárgyaló asztalokra, recepciókra készítünk dekorációt. Egyre több cég bíz meg bennünket alkalmi, vagy karácsonyi dekorációval. Nagyobb üres falak dekorációjához és a tiszta levegő biztosítására ajánljuk a növényfalakat, melyek kialakítását vállaljuk.

Örömmel várjuk érdeklődését

+36706340836

Telefonon keresztül elérhet minket: Hétfőtől - Péntekig 7:00 -20:00 Hétvégén pihenünk 🙂 

info@furgefuge.hu

Kérdések, ajánlatok, megrendelés esetén írjon nekünk egy emailt, vagy használja az üzeteküldő formot.

Küldjön üzenetet