Barion Pixel
, , , , , ,

Sansevieria zeylanica – anyósnyelv, tigrislevél

10.004 Ft18.959 Ft

Clear
A Sansevieria, vagy másnéven anyósnyelv, tigrislevél (eng.: snake plant) egy életerős szobanövény, kezdő növénytartók számára a lehető legjobb választás.

Ha szeretsz megfeledkezni a locsolásról, az anyósnyelv a te növényed! Alapvetően azt szereti, ha száraz a földje, így tökéletesen elég számára, ha kéthetetne öntözöd csak. Gyakorlatilag egy dologgal tudod csak kipusztítani: a túlöntözéssel. A kiváló szárazságtűrő képessége mellett még egy csodás tulajdonsága van az anyósnyelvnek: az árnyékos, sötétebb lakásokban is tökéletesen boldogul. Helyezd az anyósnyelvet az előszobába, mert a feng shui szerint elűzi a rossz szándékú embereket.

Ez egy elegáns, mutatós növény, melynek hosszú, lándzsaszerű égbemeredő levelei vannak. Átültetésnél vigyázz a szemedre, mert hegyes végű leveleivel könnyen kiszúrhatja. Többféle változat kapható webáruházunkban: sárga sávos levelűért a Sansevieria laurentii-t keresd, zöld tarka levelűért pedig a Sansevieria zeylanica-t.  Ha szélesebb, ezüstös levelű anyósnyelvet szeretnél, a Sansevieria ‘Moonshine’-t válaszd, ha a hengeres levelűek tetszenek, a Sansevieria cylindrica fajtákat keresd.

Ha hasonló feltételekkel keresel szobanövényt, érdemes megnézned webáruházunkban az agglegénypálmát!

Dimensions N/A

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.