Növények és Virágok

Növények, virágok, szobanövények otthonra, irodába, kaspóval vagy nélküle. Díszítse környezetét a természet adta legszebb módon növényekkel, virágokkal. Ezek a csodák nem csak esztétikailag jó választás bárki számára. A növények segítenek a levegő tisztításában és az ideális páratartalom fenntartásában, továbbá jelenlétük jó hatással van a kedélyállapotra.

Óriási növény választékból választhat, különböző kategóriákban csodálatos minőségi növények közül a növény webáruház segítségével. A választást segítve, a növényekről, virágokról a lehető legjellemzőbb bemutató képeket biztosítjuk a vásárló számára. Mi pedig a képhez leginkább hasonló növényt keressük fel a készletekből, hogy a vásárlás szinte olyan lehessen, mintha élőben tekintette volna meg a választott növényt, virágot a növény webshopban.

A legtöbb megvásárolható növény különböző méret tulajdonságokkal rendelkezik, igy több opcióból válaszhatja ki a legmegfelelőbbet. Amennyiben módunkban áll úgy a változó méretek alapján más méretű fényképet is próbálunk biztosítani a termékhez, hogy könnyebb legyen elképzelni a kiválasztott növényt az adott helyre.

Megtalálhat webáruházunkban különböző nemzettségbe sorolva növényeket. Rákvirág (Aglainema – aglanéma), Sárkányfa (Dracaena – dracéna), Fikusz (Ficus), Filodendron (Philodendron), Szanszeviéria (Sansevieria -szanszavéra vagy anyósnyelv), Sugárarália (Schfflera) kategóriákban. Továbbá megtalálható orchidea, húsevőnövény, bambusz, aloe vera, aszparágusz, bonsai, vénusz légycsapó. De akár különböző fitóniák és borsvirágok is vásárolhatóak. És természetesen további rengeteg cserepes vagy szobanövény, virágosnövény.

Amennyiben megtalálta a megfelelő növényeket és szeretné, hogy ön már készen kaspóba ültetve kapja kézhez a megrendelt szépségeket, akkor válassza ki ingyenes „Növények beültetése kaspóba” szolgáltatásunkat is a megrendeléshez.

Amennyiben a növények ápolása miatt nem biztos magában, akkor nem kell aggódnia. A nálunk kapható Lechuza kaspók segítenek a növények automatizált öntözésében, illetve akár a megfelel tápanyag utánpótlásban is. Önnek így elegendő csak egy szintjelzőt időnként megnézni és ha alacsony vízmennyiséget mutat, akkor a kaspót feltölteni. Így a túllocsolás és a kiszáradás is elkerülhető.