Sansevieria cylindrica – hengeres anyósnyelv

14.290 Ft

Sansevieria cylindrica 22 cm-es cserépben.

70 cm magas.

A hengeres anyósnyelv az utóbbi időben kezd egyre népszerűbbé válni. Szokatlan, extrém külsejét a hengeres, vaskos leveleinek köszönheti, amelyet gyakran összefonva árulnak a kertészetekben, vagy esetleg színes, csillámos “sapkát” húznak a levél végére. Természetesen mindenféle fonogatás és csillám nélkül nyújtja a legszebb és legboldogabb látványt.

Rokonaihoz hasonlóan, a hengeres anyósnyelvvel sem kell sokat bajlódnod otthon. Nem vágyik sok vízre, nyugodtan hagyd kiszáradni a földjét két öntözés között. Elhelyezését illetően nagyobb mozgástered van, jól fejlődik világos és félárnyékos ponton is. A száraz levegőjű szobákat is jól tűri.
Webáruházunk többféle hengeres anyósnyelv fajtát is forgalmaz: extra vastag levelűért keresd a Sansevieria cylindrica ‘Compacta’-t, az alap fajokért pedig a Sansevieria cylindrica-t és a cylindrica ‘Straight’-et. Ha a hagyományos, lapos levelű anyósnyelvet szeretnéd, válaszd a sárga csíkos levelű Sansevieria laurentii-t, vagy a zöld tarka levelű Sansevieria zeylanica-t, vagy az ezüstös, széles levelű Sansevieria ‘Moonshine’-t.

Méretek 50 × 50 × 70 cm
Cserép méret

22 cm

Magasság

70 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.