Barion Pixel

Aszparágusz Lechuza kaspóban

Aszparágusz Lechuza kaspóban

54.590 Ft

Aszparágusz Lechuza kaspóban

Aszparágusz Lechuza RONDO 32 választható színű kaspóban.

A képhez hasonló módon beültetjük az Aszparáguszt a kiválasztott színű kaspóba és így teljesen kész állapotban érkezik meg a vásárolt termék, melyet már csak a választott helyre kell raknia.

Aszparágusz Lechuza kaspóban
Aszparágusz Lechuza RONDO 32 választható színű kaspóban.
A képhez hasonló módon beültetjük az Aszparáguszt a kiválasztott színű kaspóba és így teljesen kész állapotban érkezik meg a vásárolt termék, melyet már csak a választott helyre kell raknia. ?
Minden növény meghálálja a gondozást és törődést. Ahhoz hogy ez megvalósulhasson nem csak ideális helyen kell elhelyezni őket, hanem megfelelő módon kell táplálni földjét. Ez talán a legnehezebb, azonban erre készülnek a Lechuza Kaspók, melyek megfelelő mennyiségben képesek tápanyaggal és vízzel ellátni a kaspóba helyezett növényeinket.

 

Aszparágusz Lechuza kaspóban

Több mint 20 éve gyártják Németországban ezeket a prémium minőségű kaspókat. A legmagasabb minőségi követelményeket is kielégítik, kizárólag kiváló minőségű műanyagból készülnek. A kaspók teljesen újrahasznosíthatók. A gyártás során oldószerektől mentes festéket használnak, melyek nem csak esztétikus külsőt kölcsönöznek a termékeknek, hanem fokozott karcolás- és UV-fényállóságot is biztosítanak.

Miben rejlik a Lechuza kaspók különleges tulajdonsága?
  • A Lechuza kaspók saját öntözőrendszerrel rendelkeznek.
  • A növekedéshez és a fejlődéshez a növényeknek mindenekelőtt három dologra van szükségük: megfelelő fényre, tápanyagokban gazdag földre és természetesen vízre.
  • A növények öntözése néha nem is olyan egyszerű. Ha túl keveset locsoljuk, a növény kiszárad, ha túl sokat öntözzük, akkor is tönkre mehet a növényünk.
  • A Lechuza kifejlesztette az intelligens öntöző rendszert, mely utánozza a növények természetes környezetét.

Klasszikus rendszer: A növényt a LECHUZA-PON táptalajjal beültetjük a belsőbe, illetve közvetlenül a kaspóba. Kezdeti öntözés után a növény a víztartályból látja el magát.

  1. Ültetés
  2. Kezdeti öntözés: Az ültetést követő néhány hétben még a szokásos módon felülről öntözzük, amíg a növény benő és el tudja látni saját magát a víztartályból.
  3. Öntözési és száraz periódus: Töltsük meg a kaspó víztartályát az öntöző nyíláson keresztül a maximum jelzésig. Ez után a növény a LECHUZA öntözőrendszernek köszönhetően önellátó lesz.

Pálcarendszer: Gyors és egyszerű. Nem kell átültetni! A pálcának köszönhetően a növényt a palántázó edénnyel együtt behelyezheti a kaspóba.

  1. Belső és pálca előkészítése.
  2. Pálca behelyezése.
  3. Belső kaspóba helyezése, öntözés.

Kinek ajánljuk a Lechuza kaspókat!?

Azoknak, akik szeretik a prémium minőségű, luxus kivitelű kaspókat akiknek nincs idejük locsolni a növényeiket és azok kiszáradnak vagy éppen túlöntözi őket és azért mennek tönkre akik a legjobbat akarják növényeiknek.

További Pinterest képekért kattints IDE!

Válassz gyönyörű növényeket a kaspódhoz webáruházunkból!

Színek

Antracit, Barna, Ezüst, Fehér, Fekete, Piros, Tóp

magasság

32

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Aszparágusz Lechuza kaspóbanAszparágusz Lechuza kaspóban