Lechuza Kiegészítők

 

UGRÁS A TERMÉKEKHEZ

Lechuza kiegészítők széles választéka a praktikussább és a még szebb elhelyezés érdekében!

Lechuza fémlemez, Lechuza mágneses rögzítés, Lechuza görgős keret, Lechuza görgős alátét,Lechuza kanóc, Lechuza láb, Lechuza rács, Lechuza mágneses rögzítő, Lechuza tartó, Lechuza önötözős rendszer, Lechuza makaramé, Lechuza öntzőkanna és még sok más Lechuza kiegészítő

Lechuza kaspók saját öntözőrendszerrel!

Több mint 20 éve gyártják Németországban ezeket a prémium minőségű kaspókat. A legmagasabb minőségi követelményeket is kielégítik, kizárólag kiváló minőségű műanyagból készülnek. A kaspók teljesen újrahasznosíthatók. A gyártás során oldószerektől mentes festéket használnak, melyek nem csak esztétikus külsőt kölcsönöznek a termékeknek, hanem fokozott karcolás- és UV-fényállóságot is biztosítanak.

Miben rejlik a Lechuza kaspók különleges tulajdonsága?

A Lechuza kaspók saját öntözőrendszerrel rendelkeznek.
A növekedéshez és a fejlődéshez a növényeknek mindenekelőtt három dologra van szükségük: megfelelő fényre, tápanyagokban gazdag földre és természetesen vízre.
A növények öntözése néha nem is olyan egyszerű. Ha túl keveset locsoljuk, a növény kiszárad, ha túl sokat öntözzük, akkor is tönkre mehet a növényünk.
A Lechuza kifejlesztette az intelligens öntözőrendszert, mely utánozza a növények természetes környezetét.

Klasszikus rendszer
A növényt a LECHUZA-PON táptalajjal beültetjük a belsőbe, illetve közvetlenül a kaspóba. Kezdeti öntözés után a növény a víztartályból látja el magát.

  1. Ültetés  
  2. Kezdeti öntözés:

    Az ültetést követő néhány hétben még a szokásos módon felülről öntözzük, amíg a növény benő és el tudja látni saját magát a víztartályból.

  3. Öntözési és száraz periódus:

    Töltsük meg a kaspó víztartályát az öntözőnyíláson keresztül a maximum jelzésig. Ez után a növény a LECHUZA öntözőrendszernek köszönhetően önellátó lesz.

Pálcarendszer

Gyors és egyszerű. Nem kell átültetni! A pálcának köszönhetően a növényt a palántázó edénnyel együtt behelyezheti a kaspóba.

  1. Belső és pálca előkészítése.
  2. Pálca behelyezése.
  3. Belső kasóba helyezése, öntözés.

Kinek ajánljuk a Lechuza kaspókat!?

Azoknak, akik szeretik a prémium minőségű, luxus kivitelű kaspókat akiknek nincs idejük locsolni a növényeiket és azok kiszáradnak vagy éppen túlöntözi őket és azért mennek tönkre akik a legjobbat akarják növényeiknek.

Mind a(z) 23 találat megjelenítése