Lechuza Kaspók

Kültérre vagy beltérre, ablakba, asztalra, földre, polcra vagy akár a szekrény tetejére helyezve egyaránt megállja helyét csodálatos megjelenésével minden Lechuza kaspó. A Lechuza öntöző rendszerének köszönhetően nem szükséges folyamatosan a növény földjét vizsgálni és észben tartani, mikor is locsoltunk, hiszen elegendő a jelzőre nézni. 

Lechuza Kaspók széles választéka a praktikussább és a még szebb elhelyezés érdekében!

Kültérre vagy beltérre, ablakba, asztalra, földre, polcra vagy akár a szekrény tetejére helyezve egyaránt megállja helyét csodálatos megjelenésével minden Lechuza kaspó. A Lechuza öntöző rendszerének köszönhetően nem szükséges folyamatosan a növény földjét vizsgálni és észben tartani, mikor is locsoltunk, hiszen elegendő a jelzőre nézni. Csak arra szükséges figyelni, hogy a jelző mindig a minimum és maximum között legyen. :)

Lechuza Kaspók saját öntözőrendszerrel!

Több mint 20 éve gyártják Németországban ezeket a prémium minőségű kaspókat. A legmagasabb minőségi követelményeket is kielégítik, kizárólag kiváló minőségű műanyagból készülnek. A kaspók teljesen újrahasznosíthatók. A gyártás során oldószerektől mentes festéket használnak, melyek nem csak esztétikus külsőt kölcsönöznek a termékeknek, hanem fokozott karcolás- és UV-fényállóságot is biztosítanak.

Miben rejlik a Lechuza kaspók különleges tulajdonsága?

A Lechuza kaspók saját öntözőrendszerrel rendelkeznek.
A növekedéshez és a fejlődéshez a növényeknek mindenekelőtt három dologra van szükségük: megfelelő fényre, tápanyagokban gazdag földre és természetesen vízre.
A növények öntözése néha nem is olyan egyszerű. Ha túl keveset locsoljuk, a növény kiszárad, ha túl sokat öntözzük, akkor is tönkre mehet a növényünk.
A Lechuza kifejlesztette az intelligens öntözőrendszert, mely utánozza a növények természetes környezetét.

Klasszikus rendszer
A növényt a LECHUZA-PON táptalajjal beültetjük a belsőbe, illetve közvetlenül a kaspóba. Kezdeti öntözés után a növény a víztartályból látja el magát.

  1. Ültetés  
  2. Kezdeti öntözés:

    Az ültetést követő néhány hétben még a szokásos módon felülről öntözzük, amíg a növény benő és el tudja látni saját magát a víztartályból.

  3. Öntözési és száraz periódus:

    Töltsük meg a kaspó víztartályát az öntözőnyíláson keresztül a maximum jelzésig. Ez után a növény a LECHUZA öntözőrendszernek köszönhetően önellátó lesz.

Pálcarendszer

Gyors és egyszerű. Nem kell átültetni! A pálcának köszönhetően a növényt a palántázó edénnyel együtt behelyezheti a kaspóba.

  1. Belső és pálca előkészítése.
  2. Pálca behelyezése.
  3. Belső kasóba helyezése, öntözés.

Kinek ajánljuk a Lechuza kaspókat!?

Azoknak, akik szeretik a prémium minőségű, luxus kivitelű kaspókat akiknek nincs idejük locsolni a növényeiket és azok kiszáradnak vagy éppen túlöntözi őket és azért mennek tönkre akik a legjobbat akarják növényeiknek.