Barion Pixel
,

Lechuza CLASSICO

14.375 Ft90.382 Ft

„Klasszikus” az ami tetszik az időtől, hangulattól és közérzettől függetlenül. Ez érvényes a CLASSICO-ra is.
Az eredetisége a harmonikus arányok a szerény, könnyen kombinálható színek és mindezek felett az egyszerűség minden színű és formájú növényt kiemel.

Lechuza CLASSICO
Minden növény meghálálja a gondozást és törődést. Ahhoz hogy ez megvalósulhasson nem csak ideális helyen kell elhelyezni őket, hanem megfelelő módon kell táplálni földjét. Ez talán a legnehezebb, azonban erre készülnek a Lechuza Kaspók, melyek megfelelő mennyiségben képesek tápanyaggal és vízzel ellátni a kaspóba helyezett növényeinket.

 

Több mint 20 éve gyártják Németországban ezeket a prémium minőségű kaspókat. A legmagasabb minőségi követelményeket is kielégítik, kizárólag kiváló minőségű műanyagból készülnek. A kaspók teljesen újrahasznosíthatók. A gyártás során oldószerektől mentes festéket használnak, melyek nem csak esztétikus külsőt kölcsönöznek a termékeknek, hanem fokozott karcolás- és UV-fényállóságot is biztosítanak.

Miben rejlik a Lechuza kaspók különleges tulajdonsága?
  • A Lechuza kaspók saját öntözőrendszerrel rendelkeznek.
  • A növekedéshez és a fejlődéshez a növényeknek mindenekelőtt három dologra van szükségük: megfelelő fényre, tápanyagokban gazdag földre és természetesen vízre.
  • A növények öntözése néha nem is olyan egyszerű. Ha túl keveset locsoljuk, a növény kiszárad, ha túl sokat öntözzük, akkor is tönkre mehet a növényünk.
  • A Lechuza kifejlesztette az intelligens öntöző rendszert, mely utánozza a növények természetes környezetét.

Klasszikus rendszer: A növényt a LECHUZA-PON táptalajjal beültetjük a belsőbe, illetve közvetlenül a kaspóba. Kezdeti öntözés után a növény a víztartályból látja el magát.

  1. Ültetés
  2. Kezdeti öntözés: Az ültetést követő néhány hétben még a szokásos módon felülről öntözzük, amíg a növény benő és el tudja látni saját magát a víztartályból.
  3. Öntözési és száraz periódus: Töltsük meg a kaspó víztartályát az öntöző nyíláson keresztül a maximum jelzésig. Ez után a növény a LECHUZA öntözőrendszernek köszönhetően önellátó lesz.

Pálcarendszer: Gyors és egyszerű. Nem kell átültetni! A pálcának köszönhetően a növényt a palántázó edénnyel együtt behelyezheti a kaspóba.

  1. Belső és pálca előkészítése.
  2. Pálca behelyezése.
  3. Belső kaspóba helyezése, öntözés.

Kinek ajánljuk a Lechuza kaspókat!?

Azoknak, akik szeretik a prémium minőségű, luxus kivitelű kaspókat akiknek nincs idejük locsolni a növényeiket és azok kiszáradnak vagy éppen túlöntözi őket és azért mennek tönkre akik a legjobbat akarják növényeiknek.

További Pinterest képekért kattints IDE!

Válassz gyönyörű növényeket a kaspódhoz webáruházunkból!

 

Méretek 70 × 70 × 65 cm
Forma

Kerek

Színek

Antracit, Ezüst, Fehér, Fekete, Kávébarna, Piros, Tópszínű

Beültethető legnagyobb cserép méret

65

Elhelyezés

Beltéri

Cserép méret

21 cm, 28 cm, 35 cm, 43 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm

Lechuza CLASSICOLechuza CLASSICO
14.375 Ft90.382 FtOpciók választása