Barion Pixel

Lechuza Fém Lemez mágneses rögzítéshez

,

Lechuza Fém Lemez mágneses rögzítéshez

23.862 Ft

Lechuza Fém Lemez mágneses rögzítéshez

 

Gyártó: Lechuza
Anyaga: fém
Magasság: 10 cm
Hosszúság: 48 cm
Elhelyezés: beltéri
Forma: szögletes
Szín: palaszürke
Egyéb infó: CUBE 14 és CUBE Tripe fali rögzítéséhez

Lechuza Fém Lemez mágneses rögzítéshez
Minden növény meghálálja a gondozást és törődést. Ahhoz hogy ez megvalósulhasson nem csak ideális helyen kell elhelyezni őket, hanem megfelelő módon kell táplálni földjét. Ez talán a legnehezebb, azonban erre készülnek a Lechuza Kaspók, melyek megfelelő mennyiségben képesek tápanyaggal és vízzel ellátni a kaspóba helyezett növényeinket.

Több mint 20 éve gyártják Németországban ezeket a prémium minőségű kaspókat. A legmagasabb minőségi követelményeket is kielégítik, kizárólag kiváló minőségű műanyagból készülnek. A kaspók teljesen újrahasznosíthatók. A gyártás során oldószerektől mentes festéket használnak, melyek nem csak esztétikus külsőt kölcsönöznek a termékeknek, hanem fokozott karcolás- és UV-fényállóságot is biztosítanak.

Miben rejlik a Lechuza kaspók különleges tulajdonsága?
  • A Lechuza kaspók saját öntözőrendszerrel rendelkeznek.
  • A növekedéshez és a fejlődéshez a növényeknek mindenekelőtt három dologra van szükségük: megfelelő fényre, tápanyagokban gazdag földre és természetesen vízre.
  • A növények öntözése néha nem is olyan egyszerű. Ha túl keveset locsoljuk, a növény kiszárad, ha túl sokat öntözzük, akkor is tönkre mehet a növényünk.
  • A Lechuza kifejlesztette az intelligens öntöző rendszert, mely utánozza a növények természetes környezetét.

Klasszikus rendszer: A növényt a LECHUZA-PON táptalajjal beültetjük a belsőbe, illetve közvetlenül a kaspóba. Kezdeti öntözés után a növény a víztartályból látja el magát.

  1. Ültetés
  2. Kezdeti öntözés: Az ültetést követő néhány hétben még a szokásos módon felülről öntözzük, amíg a növény benő és el tudja látni saját magát a víztartályból.
  3. Öntözési és száraz periódus: Töltsük meg a kaspó víztartályát az öntöző nyíláson keresztül a maximum jelzésig. Ez után a növény a LECHUZA öntözőrendszernek köszönhetően önellátó lesz.

Pálcarendszer: Gyors és egyszerű. Nem kell átültetni! A pálcának köszönhetően a növényt a palántázó edénnyel együtt behelyezheti a kaspóba.

  1. Belső és pálca előkészítése.
  2. Pálca behelyezése.
  3. Belső kaspóba helyezése, öntözés.

Kinek ajánljuk a Lechuza kaspókat!?

Azoknak, akik szeretik a prémium minőségű, luxus kivitelű kaspókat akiknek nincs idejük locsolni a növényeiket és azok kiszáradnak vagy éppen túlöntözi őket és azért mennek tönkre akik a legjobbat akarják növényeiknek.

További Pinterest képekért kattitnts IDE!

Válassz gyönyörű növényeket a kaspódhoz webáruházunkból!

 

Méretek 48 × 1 × 10 cm
Lechuza Fém Lemez mágneses rögzítéshezLechuza Fém Lemez mágneses rögzítéshez
23.862 Ft