Barion Pixel

Lechuza ORCHIDEA kaspó

,

Lechuza ORCHIDEA kaspó

11.797 Ft

A LECHUZA ORCHIDEA növénytartóját kifejezetten ezeknek a nemes trópusi növényeknek tervezték. Nemcsak az orchideáid fogják imádni! A növények ellátásának a lehető legjobb módon történő utánozása érdekében az ORCHIDEA öntözőrendszert teljes mértékben adaptálták az orchideák igényeihez. A félig átlátszó, eltávolítható kaspóbetét elegendő fényt biztosít a gyökereknek és a speciálisan kifejlesztett orchidea-szubsztrát biztosítja a víz és a levegő kiegyensúlyozott ellátását, a jó tápanyag-tárolást és az állandó pH-értéket.
Ívelt alakja finom sziromra emlékeztet és minden orchidea rajongó számára kötelező.

Lechuza ORCHIDEA kaspó
Minden növény meghálálja a gondozást és törődést. Ahhoz hogy ez megvalósulhasson nem csak ideális helyen kell elhelyezni őket, hanem megfelelő módon kell táplálni földjét. Ez talán a legnehezebb, azonban erre készülnek a Lechuza Kaspók, melyek megfelelő mennyiségben képesek tápanyaggal és vízzel ellátni a kaspóba helyezett növényeinket.

 

Több mint 20 éve gyártják Németországban ezeket a prémium minőségű kaspókat. A legmagasabb minőségi követelményeket is kielégítik, kizárólag kiváló minőségű műanyagból készülnek. A kaspók teljesen újrahasznosíthatók. A gyártás során oldószerektől mentes festéket használnak, melyek nem csak esztétikus külsőt kölcsönöznek a termékeknek, hanem fokozott karcolás- és UV-fényállóságot is biztosítanak.

Miben rejlik a Lechuza kaspók különleges tulajdonsága?
  • A Lechuza kaspók saját öntözőrendszerrel rendelkeznek.
  • A növekedéshez és a fejlődéshez a növényeknek mindenekelőtt három dologra van szükségük: megfelelő fényre, tápanyagokban gazdag földre és természetesen vízre.
  • A növények öntözése néha nem is olyan egyszerű. Ha túl keveset locsoljuk, a növény kiszárad, ha túl sokat öntözzük, akkor is tönkre mehet a növényünk.
  • A Lechuza kifejlesztette az intelligens öntöző rendszert, mely utánozza a növények természetes környezetét.

Klasszikus rendszer: A növényt a LECHUZA-PON táptalajjal beültetjük a belsőbe, illetve közvetlenül a kaspóba. Kezdeti öntözés után a növény a víztartályból látja el magát.

  1. Ültetés
  2. Kezdeti öntözés: Az ültetést követő néhány hétben még a szokásos módon felülről öntözzük, amíg a növény benő és el tudja látni saját magát a víztartályból.
  3. Öntözési és száraz periódus: Töltsük meg a kaspó víztartályát az öntöző nyíláson keresztül a maximum jelzésig. Ez után a növény a LECHUZA öntözőrendszernek köszönhetően önellátó lesz.

Pálcarendszer: Gyors és egyszerű. Nem kell átültetni! A pálcának köszönhetően a növényt a palántázó edénnyel együtt behelyezheti a kaspóba.

  1. Belső és pálca előkészítése.
  2. Pálca behelyezése.
  3. Belső kaspóba helyezése, öntözés.

Kinek ajánljuk a Lechuza kaspókat!?

Azoknak, akik szeretik a prémium minőségű, luxus kivitelű kaspókat akiknek nincs idejük locsolni a növényeiket és azok kiszáradnak vagy éppen túlöntözi őket és azért mennek tönkre akik a legjobbat akarják növényeiknek.

További Pinterest képekért kattints IDE!

Válassz gyönyörű növényeket a kaspódhoz webáruházunkból!

 

Méretek 18 × 18 × 20 cm
Forma

Kerek

Színek

Fehér, palaszürke, Tópszínű

Beültethető legnagyobb cserép méret

12

Elhelyezés

Beltéri

Lechuza ORCHIDEA kaspó